Королева нечістокровние
Файл:Королева Нечістокровних.jpg
Приналежність: Союзник
Локація: Зал Королеви нечістокровние
Предмети: Царська плоть

Королева нечістокровние (англ. Annalise, Queen of the Vilebloods) - персонаж у грі Bloodborne.

Опис[]

Є лідером ковенанта нечістокровние Кейнхерста. Щоб вступити в нього, вам потрібно перемогти Мученика Логаріуса, надіти його корону і зайти за його трон. Запуститься ролик, в якому відкривається секретний прохід. Якщо ви вб'єте її, з неї випаде ??? осколків крові та царська плоть.

Примітки[]

  • Лідер ковенанта нечістокровние Кейнхерста.
  • Якщо просто підійти до неї і поговорити, що не ставши навколішки, то вона скаже що гравець дурень і те що вона не буде розмовляти з невихованою свинею.
  • При вступі в її ковенант, ви отримаєте Значок Кейнхерста і жест "Повага"
  • Після того, як ви принесете їй 1 сгусткок крові, то ви отримаєте жест "Глибока шана".
  • Так само в локації де вона знаходиться їсти не розпаковані повістки в Кейнхёрст, якщо їх віддати Альфреду який цікавився у вас як потрапити в замок те, він уб'є королеву.
  • Після своєї смерті королева залишить царську плоть. Для того щоб воскресити її, ви повинні перемогти боса Ібраітас, Дочка Космосу, потім підійти до вівтаря і натиснути на "Х".
  • Логаріус - трофей королеви, це доводить опис зброї колеса Логаріуса

Галерея[]

En:Annalise, Queen of the Vilebloods